Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
4 szelet karaj vagy tarja, esetleg pulykamell, csirkemell, 8 vékony szelet füstölt szalonna vagy bacon zsír, vaj, ételízesítő, magyaros sült fűszerkeverék, 1 kis fej vöröshagyma, 1 marék apró kockára vágott sárgarépa, 1 marék apróra vágott zeller, 1 marék aprított zöldbab, kis darabka gyömbér megreszelve, pár csipet morzsolt majoránna |
Zsíron kockára vágott hagymát pirítunk, azon félig puhára fonnyasztjuk az apróra vágott zöldségeket. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|